TVRTKO - Az én Amerikám

„Az én Amerikám”. A sejtelmes cím egy különleges és kalandos filmet takar, amelynek végén elárulom életem talán legnagyobb titkát. 

Otthon, Magyarországon sok mindent tudhattatok rólam: láthattatok háborús tudósítóként, világutazó riporterként, televíziós műsorvezetőként. Ismerhetitek a családomat, olvashattátok könyveimet, színpadra vittem történeteimet. Ám amit még nem tudhattatok rólam, az jön most: AZ ÉN AMERIKÁM!

Eddig több, mint tíz évet éltem az Egyesült Államokban, ahová egyetemre jártam, de előtte még lovakat csutakoltam és szamarakat etettem egy farmon. Később éltem Washingtonban és Hawaiin, bejártam Alaszkát, Arizónát, Nevadát, Floridát és szinte az összes államot. Most pedig egy lebilincselő utazás keretében bemutatom az amerikai életemet. Ám ez az egészestés mozi nem csak rólam szól és nem is egy útifilm, hanem sokkal több annál. 

A csodálatos tájak mellett elképesztően erős és motiváló magyar történeteket mesélek el. Hangsúlyozottan „csak” egy kis ízelítő:

-Jön Péter, akit kisgyerekként lefotóztak egy repülőgéppel, és azóta MALÉV-pilóta szeretett volna lenni. A magyar nemzeti légitársaságot ugyan bezárták, ám Peti nem adta fel az álmát és megépítette magának a világ utolsó MALÉV-gépét, amelyet naponta vezet is.

- Elviszlek Titeket az egyetemi városomba, Miamiba, ahol visszaülök az iskolapadba, de bekukkantunk a kubaiak negyedébe éppúgy, mint egy ötvenmillió dolláros luxusházba. 

- Megyek golfozni és énekelni egy menő étterembe, megkóstolom az aligátorsültet, sétálok a flamingók völgyében és a sebesség birodalmában, bemutatom a földkerekség hivatalosan is leghíresebb óceánpartját és a delfineket, meg egy egészen különleges embert.

- Jön Amerika egyik sztárja, akit a legmagasabb adható díjjal tüntettek ki, akiről több tízezer bábut mintáztak és matricákat készítettek, aki óriásplakátokon és címlapokon mosolyog, aláírásáért órákat állnak sorba, és akiről ebből a filmből derül ki, hogy valójában egy olyan magyar ember, aki anyanyelvi szinten beszél magyarul. 

Emellett mesél a családom, a feleségem és a gyermekeim, aztán a film végén jöjjön a titok és vele a meglepetés, amelyet most még csak mi ismerünk és amelyre -szerintem- senki sem gondol. 

Elképesztően motiváló történetek, kalandos utazások, erőt adó magyarok és a nagy titok. Ez „Az én Amerikám” című film. Ez... és még nagyon sok minden más...

A film másfél órás és a lehető legjobb kép és hangtechnikai háttérrel készült, drónokkal, kamerákkal, földön, vízen és levegőben. Ebből a filmből semmi nem marad ki!

Az adás premierje: 2023. október 8., vasárnap, 15 óra

A filmet kétféle részvételi jeggyel nézheted meg:

1. a jegy ára 3.500 Ft - Részvételi jegyeddel a filmet bármikor korlátlanul megnézheted, egy hónapon keresztül.

2. a prémium jegy ára 4.990Ft - Részvételi jegyeddel a filmet bármikor korlátlanul megnézheted, egy hónapon keresztül, emellett mecénásként támogatod jótékonysági akcióimat.

Az elmúlt években a „Túl minden határon”-filmek bevétele a következő segítő célokat szolgálták: 

  • kórházi gyermekkönyvtárak vásároltunk,
  • kifizettük a Tábitha Gyeremekhospice Ház téli rezsijét,
  • segítettük Kárpátalja egyetlen magyar rádiójának fennmaradását,
  • a nézőkkel közösen egy rákos gyerekeit egyedül nevelő vak édesanya konyhájának akadálymentesítéséhez járultunk hozzá, 
  • a horvátországi földrengés fedél nélkül maradt áldozatait támogattuk,
  • hátrányos helyzetben lévő magyar kisgyerekek sportolását és nyelvtanulását segítettük elő...

A mostani film bevétele is hasonló jótékony célokat szolgál, mindezekről folyamatosan beszámolok a közösségi felületeimen. Köszönöm, ha a prémium jegy megvásárlásával részese leszel mindennek.. 

Köszönöm, hogy most is velem tartasz „Az én Amerikámba”!

–––

operatőr-vágó: Varga Zsolt
adásrendező: Dömötör Tamás
drónoperatőr: Aby Chatterjee
projectmenedzser: Sass Péter
projectigazgató: Dajka Zoltán
rendező: Vujity Tvrtko

 

Elérhető jegyek az előadáshoz

Normál jegy / TVRTKO Az én Amerikám (film)
3.500 Ft
az előadás aktiválásától (előadás első megtekintésétől) számított 30 napon belül felvételről elérhető
Prémium jegy / TVRTKO Az én Amerikám (film)
4.990 Ft
az előadás aktiválásától (előadás első megtekintésétől) számított 30 napon belül felvételről elérhető, emellett mecénásként támogatod jótékonysági akcióimat

Gyakran Ismételt Kérdések

Miről szól a VideoABC?

A VideoABC weboldalán exkluzív videós tartalmakat talál: elsősorban előadásokat, koncerteket, de a lista folyamatosan bővül. 
A videókat a megadott belépőjegy megvásárlásával, adott időintervallumon belül online meg tudja tekinteni.

Mi a jegyvásárlás menete?

Valamennyi videónál szerepel a „Jegyvásárlás” rész, erre kattintva ki kell választani a megfelelő jegytípust, majd a személyes és a számlázási adatok megadását követően a rendszer átirányít az OTP SimplePay felületére, ahol ki tudja fizetni a jegy árát.

Fizetési információ

Jegyvásárlásra bankkártyás fizetéssel van lehetőség, mely az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. További információk: https://simplepay.hu/vasarloknak/

Hogyan kapom meg a jegyet?

Sikeres tranzakciót követően a megvásárolt jegyet a felhasználó által megadott email címre küldjük el, a számlával együtt.

Hogyan nézhetem meg az előadást?

Sikeres jegyvásárlást követően a megadott e-mail címre küldjük el a megtekintéshez szükséges hivatkozást, mely átirányít a videóra.

Mi a teendő, ha nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail?

Előfordulhat, hogy a spam vagy a levélszemét mappába került az email. Amennyiben ott sem találja, kérjük írjon a hello@videoabc.hu email címre és segítünk. Az ügyfélszolgálat munkanapon 9-16 óra között elérhető, valamennyi megkeresésre egy munkanapon belül visszajelzünk.

Milyen eszközökön lehet megtekinteni az előadást?

Az előadást bármilyen videó megtekintésére alkalmas eszközön meg tudja tekinteni, legyen az okostelefon, tablet, laptop, asztali számítógép, vagy okos TV. Okostelevízió kapcsán azonban fontos megjegyezni, hogy nem mindegyik gyártó támogatja a streaming szolgáltatást. Laptopról, számítógépről HDMI kábellel megoldható, hogy a TV készüléken menjen az adás, illetve telefonról és tabletről is van lehetőség tükrözni okostelevízióra. Android alapú rendszereknél a Smart View biztosítja a készülékről történő tükrözést, míg Apple termékek esetében az AirPlay.

Milyen internetkapcsolat szükséges?

720p/HD streamhez 1.5-2 Mbps sebességű internetkapcsolat szükséges. Kérjük használja a Firefox, Chrome vagy Safari böngészők legfrissebb verzióját. Mobil eszközön, ha teheti, a mobilhálózatok helyett WiFi-hez csatlakozzon. A VideoABC nem vállal felelősséget a felhasználónál bekövetkező hibáért, nem megfelelő sávszélesség miatti problémáért.

A következő videóval tesztelheti, hogy eszköze alkalmas-e a VideoABC előadásainak megtekintésére. Technikai ellenőrzés

Az előadás külföldről is nézhető?

Igen.

Jegyvisszaváltás

Jegyvásárlás előtt kérjük gondolja át vásárlási szándékát. Jegyvásárlást követően nem áll módunkban a jegyet visszavenni, a jegyárat visszatéríteni.

Az előadásokat le lehet tölteni?

Nem, erre nincs lehetőség.

Mi a teendő, ha probléma jelentkezett a hanggal vagy a képminőséggel?

Ha nem elég erős a szélessávú internetkapcsolat, akkor a folyamatos adatátvitel miatt gyengülhet a kép- és hangminőség. Kérjük zárjon be minden internetet használó alkalmazást. Amennyiben a lejátszó nem tölt be, frissítse böngészőjét. Általunk preferált böngészők: Firefox, Chrome, Safari. Érdemes ellenőrizni a processzor terheltségét is. Kérjük más programot ne futtasson a háttérben, és a böngészőben se legyen más tab megnyitva.

Ajándékjegy

Hamarosan ajándékba is vásárolhat VideoABC jegyet!

Ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat munkanapon 9-16 óra között elérhető, valamennyi megkeresésre egy munkanapon belül visszajelzünk.

Email: hello@videoabc.hu

 

Kövess minket facebook-on és Instagram-on!

Belépés